20/8/10

Here comes the sun

Aquest matí: un sol radiant. Així va passant aquest mes d'agost, entre pluja i sol. El que era ahir avui ja ha canviat, el que era fa tres segons també. La vida és constant moviment, periple cíclic, diferents matissos de llum encadenats.
He tornat a agafar la càmera i he jugat amb el sol buscant les ombres que projecta. A la terrassa, les plantes són les mateixes d'ahir, però velades pel sol. El cactus que ja quasi medeix dos metres potser avui és mig milímetre més alt. El mandrós Ska esquiva l'objectiu i reclama impacient la seva sessió de magarrufes. Rrrrrr,rrrrr, ronroneja complagut.

2 comentarios:

  1. Veig que no sóc tant rara. Aquest constant moviment tambe el tinc molt present. Concretament, aquest estiu estic fent fotos de tres bolets de fusta que varen sortir a peu d´un tronc del pati de casa. Varen començar que eren tres bultets petitets i blanquinosos . Ara ja són tres senyors bolets amb identitat pròpia i amb la seva capa marró per sobre.
    Ja t´enviaré les fotos per correo electrònic.
    Ara li ha tocat a aquests bolets perque hi tinc passió pero sempre observo amb detall el que va succeint al pati de casa. Ja! Tu també!

    ResponderEliminar
  2. Hola de nou, Lourdes!
    "Todo el mundo visto de cerca es raro". "Cada loco con su tema"!
    Miraré les fotos que em dius.
    Ens veiem al setembre a l'Altaveu! Una abraçada!

    Meie

    ResponderEliminar